Laman

SHEBBIE's - berterima kasih!

DUNIA SHEBBIE...!

semoga semua yg shebbie usahakan di sini dapat memberikan sesuatu kebaikan buat diri kalian yg sudi mengunjungi blog shebbie yg sangat simple nie...shebbie akan mencuba sebaik mungkin untuk berkongsi segala yg shebbie ada & tahu...semoga diberkati hendaknya...insyaAllah...

subscribe dunia shebbie

Add to Google Reader or Homepage

SHEBBIE's - nak tahu ke?

Foto saya
...happy...happy...happy...

Senin, 24 Juni 2013

KARIPAP MINI Shebbieee... heee...

~hari nie bikin karipap mini dan tidak sangka mendapat sambutan yg luar biasa... huuu...

~agaknya depa nie lapaq time jerebu... lagi pun ianya macam snack leee plak kan... masuk terus ke dalam mulut seketul2... heee... ada yg lupa karipap tu panas gler lagi... terbahak2 depa ketawa kerna lidah lecuq... fuhhh...

~syiok juga melayan pelanggan yg memang peminat tegar karipap... ermmm... tak cukup2... habis datamg lagi... lagi... lagi... alhamdulillah... rezeki hadir jangan ditolak... tingkatkan usaha saja pun...

~sesungguhnya pelanggan sudah macam sahabat pula... sering memberikan idea ke shebbie untuk jual itu laaa... ini laaa... the problemnya tak cukup tangan dan masa adehhh...

Tidak ada komentar:

Posting Komentar